|
Post by raprok on Feb 18, 2008 14:05:23 GMT 1
a eto......za sad je ocito da ces ti vladati nekoliko sezona kao sto su to doggsi cinili...ali ocito njima lavez pocinje polako slabitii.....
|
|
|
Post by st_alex on Feb 18, 2008 14:08:34 GMT 1
Necu, ima puno vise dobrih ekipa sada, jaca je konkurencija...a i... bilo bi mi dosadno
|
|
|
Post by st_alex on Feb 26, 2008 13:18:31 GMT 1
Pocinje nova sezona, neka nova pravila su uvedena... ne svidja mi se to, ni ovi postotci... Prva tekma u goste Old Dogsima...ne svidja mi se to... Zagreb na racunu ima odokativno 30M...ne svidja mi se to... Pijanci su se pojacali...ne svidja mi se to... Vratio nam se Bjelovar...to mi se svidja 4 boda u djepu
|
|
|
Post by gradri on Feb 26, 2008 18:40:32 GMT 1
Pocinje nova sezona, neka nova pravila su uvedena... ne svidja mi se to, ni ovi postotci... Prva tekma u goste Old Dogsima...ne svidja mi se to... Zagreb na racunu ima odokativno 30M...ne svidja mi se to... Pijanci su se pojacali...ne svidja mi se to... Vratio nam se Bjelovar...to mi se svidja 4 boda u djepu xD volim nevolim! ;D ajde ajde barem će biti zanimljivo! ;D
|
|
|
Post by st_alex on Feb 27, 2008 20:38:18 GMT 1
Hvala Anders... vidi se koliko flasteri rade... odsjekao 2 najjaca igraca, on moga najslabijeg? i izgubio s prosjekom ocjena preko2... ozbiljnim pristupom... ocjene markiranih igrača mi se cini nisu mjenjale
6-0 od sad i puca mi k... možda i rasprodam ekipu nakon ovoga...
|
|
|
Post by nino on Feb 27, 2008 21:24:43 GMT 1
Hvala Anders... vidi se koliko flasteri rade... odsjekao 2 najjaca igraca, on moga najslabijeg? i izgubio s prosjekom ocjena preko2... ozbiljnim pristupom... ocjene markiranih igrača mi se cini nisu mjenjale 6-0 od sad i puca mi k... možda i rasprodam ekipu nakon ovoga... čini se da je ovo "novi i poboljšani match engine" ;D par stvari mi zapelo za oko (da odmah kažem da su promatrane lige: 1, 2A, 2B i 2C): 1) manji broj golova na utakmicama -> u 4 promatrane lige svega na jednoj utakmici je palo preko 60 golova. 2) izrazito nerealan broj izjednačenih utakmica. u prvoj ligi 2/5, 2A liga 1/5, 2B liga 2/5 i 2C liga čak 3/5 utakmica. dakle čak 8 od 20 utakmica završilo X... 3) totalno nerealan match engine- gube se ili završavaju sa X utakmice u kojima je protivnik i preko 20 jači u ocjenama. I PRIJE SE TO DEŠAVALO I TO JE OK JER SE IZNENAĐENJA UVIJEK DEŠAVAJU, no ovo sada je previše iz samo jednog razloga- a taj razlog je da odlučuje samo i isključivo sreća, do sad je odlučivao povremeni random i kvaliteta ekipe, a sad sreća i valjda neke čudne obrane... sva sreća da ne želim u 1. ligu i da štedim pare pa će više šanse dobiti mladići jer ako ovaj ME ostane bit će blago rečeno- besmisleno išta kupovati ili ulagati u ekipu... samo igrači do 19-20g i čekanje boljih dana (ako još tko vjeruje da će ova igra imati neku budućnost). evo st_alex sorry na krađi topica, al nekako sam htio podjeliti svoja zapažanja sa svima nakon ove novonastale situacije u igri i nakon tvojeg posta... POZZ
|
|
|
Post by GM-MOD- zhibby on Feb 27, 2008 22:29:57 GMT 1
e, ajmo raspravu o obrani prbacit u topic za to... pozvah i susjede da nam se pridruze...
|
|
|
Post by st_alex on Feb 27, 2008 22:29:58 GMT 1
ma ovo je topic za sve i ja razmisljam o tome da se okrenem mladima jer mi ovo bas i nema smisla, pa ako ikad dobije smisao da budem u nekoj prednosti... nakon sto sam svoju tekmu vidio bilo mi je dosta novog super poboljsanog ME
|
|
|
Post by cija88 on Feb 27, 2008 22:35:04 GMT 1
Najbolje bi bilo da Anders vrati sve na staro...pa kad smisli nešto bolje...tko zna možda se svima dopadne,a ovako su mišljenja podjeljena.
|
|
|
Post by st_alex on Mar 16, 2008 20:56:43 GMT 1
Ode David na 2 tjedna, 2 ozljedjeni vanjski ove sezone... Miljenik randoma is here
|
|
|
Post by tihomir on Apr 13, 2008 22:32:41 GMT 1
Nego nisam bas aktivan u zadnje vrijeme no stigao sam tebi udarati ozbiljno i rasturiti te uz obilnu pomoc ME ali to samo zato jer si rekao da imas 4 boda u dzepu::-))
|
|
|
Post by gradri on Apr 28, 2008 21:07:42 GMT 1
Evo ga sa oduševljenjem je dočekan kraj sezone za mene! Eto postao sam prvak! sad samo treba nastaviti gradit na ovim temeljima!
|
|
|
Post by st_alex on Apr 28, 2008 22:51:54 GMT 1
70ak ljudi mi je već poslalo mail kako odustaju od igre kad vide tko osvaja prve lige Ako bude bilo volje, probat cu uzet naslov, treba mi malo pojacanja, ima para ali loginovi su sve rijedji Nego... vratija se Toto........di je bija.......
|
|
|
Post by gradri on Apr 29, 2008 10:37:42 GMT 1
[quote author="[at]stalex" timestamp="1209419514" source="/post/46124/thread"]70ak ljudi mi je već poslalo mail kako odustaju od igre kad vide tko osvaja prve lige Ako bude bilo volje, probat cu uzet naslov, treba mi malo pojacanja, ima para ali loginovi su sve rijedji Nego... vratija se Toto........di je bija.......[/quote] hahaha! Neka neka zdravo je imat konkurencije. Sljedeće sezone možda se kandidiram i za izbornika.
|
|
|
Post by st_alex on May 14, 2008 19:10:07 GMT 1
Mrzim ovaj ME, umjesto da vodim zasluzeno 19 razlike na poluvremenu, ja gubim 6...
[at]toto: daj mu slozi lock kluba ak me pobjedi danas....
|
|